sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Kuvia

 Manusta on viimeksi otettu sivukuva alle puolivuotiaana, joten oli korkea aika ottaa uusi. Manulla on ikää kuvassa 13kk. Manu seisoi kuvaushetkellä vähän epäkorrektisti, mutta jotain tuosta kai näkee. Manu joutuu mätsäriin pikapuoliin, jotta saadaan oikeetakin poseerausta harjoiteltua. :) Ajattelin, että heinäkuussa voitaisiin käydä Oriveden näyttelyssä kokeilemassa onnea.


Vasemmalla Manun isomummo Madelief's Blondi 9v1kk
Manu pääsi pitkästä aikaa isomummonsa (ja Ellan) kanssa juoksemaan. Blondia on ilo seurata, se on edelleen elämänsä kunnossa ja juoksee lenkillä lähes samat kurvit kuin nuoremmatkin. Toki "järkeä" on vähän päässä, ettei nyt ihan joka kruisailuun lähde nuorison perässä, mutta nuorekas ja terve mummo on edelleen. :) Blondi on kooltaan aika mini, painoa on noin 22kg, joten näyttää aika pieneltä Manun vierellä.


Manu kävi ensimmäistä kertaa juoksemassa pyörän edellä ja vierellä. Nätisti sivulla juokseminen ei ole selvästikään Manun juttu, joten jatkossa Manu juoksee edellä vetovermeissä tai täysin irti. Tilasin jo vetoadapterin pyörään, jotta vedot saadaan tehtyä järkevästi. Manulla oli lenkillä menohaluja vaikka muille jakaa... Onneksi sentään kotona Manu näytti siltä, että jotain on tehty ja uni maittoi.

Me ollaan ulkoiltu säällä kuin säällä. Pieni vesisade ei tunnu missään!

Täysii täysiiiii!


Hessukin on käynyt metsälenkeillä. Häiriöttömässä ympäristössä Hessun uskaltaa päästää irti, ja siellä ollaankin harjoiteltu luoksetuloa. Kuvassa on Hessun taidonnäyte, kuinka kiireellä bossu juoksee namin toivossa. :D Kotona Hessu on kokeillut vähän istumista ja seisomista. Vihdosta viimein Hessu on alkanut tajuaan, että namin nähdessään ei tarvitse hyppiä kuin pieni rusakko ympäri huushollia... On hieman haastavaa opettaa tuollaista elohiirtä pysymään nätisti paikallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti