sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Hurlumhei ja istu!

Aamupäivällä suuntasimme lenkille bullaseurassa (ranskanbulldoggi). Meillähän asuu Manun lisäksi Urho-ranskis ja nyt saimme tyttöseuraa metsään mukaan, kun lähipiiriimme on ilmestynyt ranskisneitokainen. Lauma toimi lenkillä hienosti yhteen, kun kaikki osapuolet ovat sopuisia ja avoimia. Ulkoilutin kameraa lenkillä mukana ja räpsin vähän väliä kuvia, mutta hyvin harva kuva onnistui. Postataan nyt kuitenkin kuva Manusta ja neidosta. :)


Iltapäivällä suuntasin Manun kanssa tottistreeneihin ja treenasimme taas muiden silmien alla. Treenit menivät aika huonosti, ohjaajana en ole ollenkaan tyytyväinen. Otin lähinnä sivulle tuloa ja seuraamista. Manu tuli sivulle vinoon siten, että sen takapuoli oli mun jalkojen takana. Seuraamisesta pysähtymisessä Manu unohti kokonaan istumisen. Voi huoh. :P Myöskään jääviä treenatessa Manu ei tiennyt mitä "istu" tarkoittaa. Nyt ainakin tiedän mitä seuraavaksi treenataan. :)

Namikäden käyttämisestä sain treenikaverilta noottia, samoin sivulle tulon treenaamisessa mun omat jalat on "väärin". Täytyypä ottaa työn alle uusi namikäden liikerata, jotta koiran pää on oikeassa asennossa seuraamisessa ja palkkauslinja pysyy järkevänä. Luojan kiitos tästä sohlaamisesta ei ole kuvia... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti